Website Service

KEMCO Sports PR is al jaren een begrip in de motocross en supermoto op het gebied van pers- en sponsorberichten service. We verzorgen tot in de puntjes de nieuwsgeving naar de broodnodige sponsoren en tevens de regionale- en vakmedia.

Internet speelt nog steeds een steeds groter wordende rol in onze communicatie en informatieoverdracht. Snel even je e-mail bekijken, het laatste nieuws toevoegen en de sponsoren de mogelijkheid geven om zich te profileren. Het internet biedt de beste mogelijkheid om je te presenteren als team of rijder. Dit kan zowel naar de huidige als toekomstige sponsoren. Daarbij is het voor fans en pers de beste mogelijkheid snel even iets op te zoeken.

In samenwerking met Gerrits ICT heeft KEMCO een pakket samengesteld met mogelijkheden voor uw team om snel een mooie en functionele website samen te stellen. KEMCO verzorgt de teksten, Gerrits ICT de opmaak en de techniek.

De mogelijkheden voor het maken van websites zijn natuurlijk eindeloos. Om een begin te maken heeft KEMCO een pakket laten samenstellen, speciaal gericht op de motorsport:
– Welcome (home)
– Laatste Nieuws
– Team overzicht met profiel van zowel team als rijder(s)
– Kalender
– Fotoalbum
– Sponsoren pagina met link naar de website van de sponsor(s)

Een ideaal pakket om uw team te presenteren! De website kan te allen tijde worden uitgebreid want Gerrits ICT biedt alles om uw wensen mogelijk te maken.

Voor een passende offerte vragen we u even contact met ons op te nemen via Steven@kemcosportspr.nl .