Circuit Reclame

Zonder twijfel wordt uw bedrijf regelmatig benaderd door clubs/organisatoren met de vraag of u hun evenement wil sponsoren. Ze bellen u op verkeerde momenten omdat u druk of afwezig bent. Dit willen wij voor zowel de clubs/organisatoren als u zelf voorkomen en vooral verbeteren!


Netjes, schoon en erg strak!

Wij van KEMCO gaan ons om te beginnen richten op het: KNMV Open Nederlands Kampioenschap Supermoto. Later zouden wij graag het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Motocross van circuitreclame voorzien.

Zo moet het dus niet! Dit is toch geen reclame?

We kunnen u dan ook het volgende bieden:
Tijdens alle KNMV ONK Supermoto wedstrijdenzorgen we ervoor dat er een keer twaalf (of twee keer zes meter) spandoek naast het circuit hangt. Samen met mensen van de club hangen we het netjes en opvallend op zodat de naam van uw bedrijf goed zichtbaar zal zijn op het circuit. Natuurlijk zorgen wij ook voor goed onderhoud en dus schoon houden van de spandoeken zodat deze er niet alleen de eerste maar ook de laatste wedstrijd keurig uitzien. Er komen dus geen kosten meer bij, het enige wat u zelf moet verzorgen zijn de spandoeken. Natuurlijk moet u er als bedrijf ook voor zorgen dat spandoeken bij schade of diefstal worden vervangen.


Zo moet het, recht en netjes zodat uw bedrijf gepromoot wordt zoals u dat wilt.

Mocht het zo zijn dat u nog niet in het bezit bent van spandoeken of niet tevreden bent over de huidige, kunnen wij natuurlijk voor nieuwe of vervangende zorgen, deze kosten komen wel rechtstreeks bij u terecht.


Netjes bij elkaar en keurig op een hoogte, echt reclame voor uw bedrijf of product.

Deze service was voorheen ook mogelijk in het Open Nederlands Kampioenschap Motocross maar kortzichtige bestuursleden en twee clubs/organisatoren hebben dit geboycot. Dit betekend dat wij besloten hebben ons te richten op het ONK Supermoto waar onze inspanningen wel worden gewaardeerd! Wel is het mogelijk om uw circuitreclame te verzorgen tijdens de wedstrijden bij MSC Mill/Aldendriel.

Wilt meer weten of de prijzen weten, neem dan even contact met ons op via: Steven@kemcosportspr.nl

Februari 2012:
Helaas hebben wij de activiteiten van de KEMCO Circuit Reclame moeten beëindigen….. De ONK motocross clubs denken ieder voor zichzelf en alleen aan zichzelf. Daardoor kan een samenwerking met ons geen enkele vruchten afwerpen. Wij hopen dat de KNMV in de toekomst hier meer grip op krijgt want iedere club voor zich is niet de manier om een goed kampioenschap te onderhouden in ons kleine motocrosslandje. Na ons terugtrekken is ook het ONK Supermoto ingestort waardoor het aantal licentiehouders fors is terug gelopen.