Sports PR – Teams

Voor sommige teams en rijders is het zo duidelijk als wat, je investeert ergens in en dat komt er later weer dubbel en dwars weer uit. Toch is niet alles op het terrein van de public relations nog niet voor iedere rijder even duidelijk.

Als voorbeeld zie je dat sommige wereldtoppers een vaste PR-man in dienst hebben, die al hun zaken op dit gebied behartigt. Deze specialisten kosten vaak veel geld, en zeg nou eerlijk ook een nationale rijder met de vele sponsoren moet in deze tijd verder nadenken dan het moment waarop het geld van de sponsor binnen is.

Dit geeft dus ook aan waarom verschillende rijders en teams afspraken hebben met KEMCO Sports PR. De meeste teams en rijders kiezen voor de volgende vormen van public relations:
– Persberichten
– Persmappen
– Perspresentaties
– Website beheer
– Sociale media beheer

Deze vormen van public relations houden dus in dat alle sponsoren na elke wedstrijd een wedstrijdverslag krijgen en zo op de hoogte blijven van je vorderingen. KEMCO Sports PR staat dus voor de public relations van jullie team en die voor je sponsoren. Een tevreden sponsor zal niet zo snel stoppen met sponsoren dus is het belangrijk attent te blijven en te zorgen dat de sponsor goed op de hoogte is. Dit kan KEMCO Sports PR dus fijnloos voor jullie team verzorgen.

Het is natuurlijk duidelijk dat niet elk team of rijder dezelfde Public Relations wil en dat er altijd ruimte is voor persoonlijke inbreng en wensen staat natuurlijk bovenaan bij KEMCO Sports PR, wij kunnen u een passende offerte aanbieden als u ons laat weten wat uw wensen zijn.

Neem voor vragen aub contact met ons op via Steven@kemcosportspr.nl