Grand Prix Service

Met succes is de KEMCO Grand Prix Service in 2002 gestart in het FIM Wereld Kampioenschap Motocross. Wij bezoeken sinds zes jaren, van 2002 tot en met 2007, alle Grand Prixs in Europa. Met de verschillende producten bieden wij een complete service voor de verschillende top-teams en rijders die uitkomen in de hoogste klasse in de motocross.

Deze service is natuurlijk sterk afhankelijk van wat u als bedrijf aan de Grand Prix-rijder(s) wilt bieden. Dit betekend kortweg dat u met ons precies kunt bespreken in welke vorm u de ondersteuning wilt laten aanbieden.

Tevens kan KEMCO Grand Prix Service vanuit deze service u alle informatie verschaffen over wat er in een wedstrijd weekend voorvalt. Hieronder kunt u verstaan, een precies aantallen van de geleverde of gerepareerde artikelen, controle op het juist uitdragen van uw bedrijfsnaam, het dragen van de verplichte reclame outfit plus het ruilen van gebruikte artikelen voor nieuwe. De KEMCO Grand Prix Service controleert dus voor u of de gemaakt afspraken nagekomen worden door de teams en de rijders.

Met de volgende merken hebben wij in het verleden de Grand Prix Service tot in de puntjes verzorgd:
– Akrapovic Exhausting
– ARC Levers
– M2R Helmets & Gear
– EngineIce Coolant
– Polisport Plastic
– Pro-X Racing Parts
– DOMA Exhausting
– WRP Trading
– W2 Boots
– Renthal
– ReadyRacing Filters
– Smith Optics
– Utopia Goggles
– Silent Sport
– Wiseco Europe
– Twin Air Sportfilters

Graag bespreken wij met u, of KEMCO voor uw bedrijf deze service aan uw GP-rijders kunnen bieden!

1 Februari 2008
Helaas hebben wij de activiteiten van de KEMCO Grand Prix Service moeten beëindigen. De prijzen die promotor Youthstream vraagt voor een plekje in het paddock waren abnormaal. Van de 500Euro in 2002 moesten wij in 2008 maarliefst 20.000Euro gaan betalen voor een plek ergens achterin op het paddock. De prijs die wij hierdoor aan iedere leverancier moeten vragen rijzen de pan uit. Daarbij konden wij onze opdrachtgevers niet meer bieden dan voorheen terwijl de prijs wel fors omhoog ging. Youthstream drijft de prijs dusdanig op dat wij besloten hebben te stoppen met onze werkzaamheden in het GP-paddock.