Sports PR – Events

Naast de persactiviteiten voor de diverse rijders en team zijn wij ook inzetbaar voor de organisatoren. Wij zijn al jaren actief voor MSC Mill/Aldendriel, Stichting Motocross Oss, Motor Club Amsterdam, HALMAC Halle en het Motodrome Emmen. Wij nemen u als organisator al het perswerk uit handen tijdens uw evenement. Het enige wat we nodig hebben is een persruimte met tafels, stoelen en voldoende stroom. Daarbij nog een parkeerplek voor onze bus nabij de persruimte. Een telefoonlijn in de persruimte is welkom maar geen must, een internet aansluiting is zeer gewenst en bij voorkeur draadloos!

Voor het evenement maken wij een complete persmap die wij aan alle pers in ons zorgvuldig samengesteld bestand sturen. Wij zorgen voor de accreditatie en de persbegeleiding tijdens het evenement. Tevens kunnen wij u voorzien van de nodige rijders informatie in uw programmablad. De statistieken uit de persmap kunnen ook gebruik worden in het programmablad. Wij moeten immers opletten dat het programmaboekje geen ‘goudengids’ wordt met ergens een tijdschema en deelnemerslijst in verstopt. Na de wedstrijd ontvangt de media een zeer complete uitslagen map die door KEMCO in elkaar wordt gezet met behulp van de KNMV tijdwaarneming.

Indien gewenst hebben wij ook een prachtig mobiel uitslagenbord voor u ter beschikking tijdens het evenement. Hierop kunnen wij met magneten de laatste informatie over het evenement hangen.

Naast de service op het circuit besteden wij ook op onze nieuws-website MotocrossMag.nl voldoende aandacht aan uw evenement. Internet is immers een belangrijk middel om uw evenement onder de aandacht te brengen van het publiek.

Wij komen met drie mensen naar uw evenement waardoor uw perswerk in zeer goede handen is. U kunt u dan ook volledig richten op de andere aspecten van de organisatie.

Neem voor vragen aub contact met ons op via Steven@kemcosportspr.nl